Τροχαίο στο Παγκράτι: Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου

Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση

Διασωληνωμένη νοσηλεύεται η 78χρονη, η οποία βρισκόταν στο ασθενοφόρο το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (17/04), το οποίο ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Παγκράτι, όταν συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού.

Συγκεκριμένα, η ίδια βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ αναμένεται να διακομισθεί στη ΜΕΘ.

Από την άλλη πλευρά, η 53χρονη πεζή βρίσκεται επίσης σε σοβαρή κατάσταση με βαριά κατάγματα στην αριστερή πλευρά του σώματός της και προγραμματίζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ αναμένεται να μεταφερθεί και αυτή στη ΜΕΘ. Η δεύτερη 53χρονη πεζή φέρει κάποιους τραυματισμούς, ωστόσο η κατάστασή της είναι λιγότερο σοβαρή σε σχέση με τις άλλες δύο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Στους τραυματίες περιλαμβάνονται επίσης ο οδηγός και ο συνοδηγός του ασθενοφόρου, οι οποίοι έχουν υποστεί ελαφρότερους τραυματισμούς, καθώς και ο οδηγός του άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο ατύχημα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή