Τροχαίο με θύμα τη 15χρονη παίκτρια του ΠΑΟΚ: «Μου σκότωσαν το παιδί, το απορριμματοφόρο μάς πέταξε 15 μέτρα μακριά» λέει ο πατέρας

Flash Reading by Kontra AI
  • Τραγικός θάνατος της 15χρονης ποδοσφαιρίστριας, Άννας Μαρίας Πανταζώνη, σε τροχαίο με απορριμματοφόρο στη Θεσσαλονίκη.
  • Το απορριμματοφόρο χτύπησε τη μοτοσικλέτα από πίσω, πετώντας τους 15 μέτρα μακριά, σύμφωνα με τον πατέρα.
  • Η Άννα Μαρία ήταν ένα ανερχόμενο ταλέντο του ΠΑΟΚ, προγραμματισμένη να συμμετάσχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.
Θλίψη έχει προκαλέσει στον ΠΑΟΚ και στην τοπική κοινωνία ο θάνατος της 15χρονης ποδοσφαιρίστριας Άννας Μαρίας Πανταζώνη, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, όταν απορριμματοφόρο συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε η ανήλικη μαζί με τον πατέρα της. Η 15χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο πατέρας της δεν υπέστη σοβαρά τραύματα.

Ο πατέρας της, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε ότι το απορριμματοφόρο χτύπησε τη μοτοσικλέτα από πίσω, με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστούν περίπου 15 μέτρα.

Η Άννα Μαρία Πανταζώνη αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και θεωρούνταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του συλλόγου, καθώς είχε προγραμματιστεί να συμμετάσχει στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή