Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2025

Τρίκαλα: Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 18χρονος καθομολογία μητροκτόνος

Στα δικαστήρια Λάρισας οδηγήθηκε νωρίτερα ο 18χρονος που, όπως ο ίδιος φέρεται να είπε, έπνιξε με πετσέτα την 54χρονη μητέρα του στα Τρίκαλα. Πήρε προθεσμία από τον Εισαγγελέα για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή από το πάκινγκ του δικαστικού Μεγάρου. Εκεί βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του προκειμένου να του συμπαρασταθούν. Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Υποδειύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων κάνει λόγο για ανθρωποκτονία με δόλο, καθώ ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι ήθελε από καιρό να προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

Ο νεαρός έμενε με τον πατέρα του καθώς οι γονείς του είχαν χωρίσει πριν από δύο χρόνια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά διενέξεις. Ωστόσο οι γείτονες δεν άκουσαν φωνές. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι τον ενοχλούσε ο τρόπος ζωής της μητέρας του και ο τρόπος που του φέρονταν.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή