Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Το πρώτο ταξίδι με πλοίο από Θεσσαλονίκη για Σμύρνη – Τα δρομολόγια και οι τιμές των εισιτηρίων

Μοιραστείτε το

Το παρθενικό του ταξίδι εκτελεί σήμερα το πλοίο «Smyrna di Levante» της ακτοπλοϊκής Levante Ferries που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη για να καταλήξει στη Σμύρνη. Το πλοίο βρισκόταν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το άνοιγμα της «γραμμής φιλίας» και τη Δευτέρα (10/10) κάνει το παρθενικό του ταξίδι.

 

Οι αναχωρήσεις του πλοίου Smyrna di Levante θα γίνονται στις 19:00 και το ταξίδι θα είναι διάρκειας περίπου 12 ωρών. Θα υπάρχουν δρομολόγια τρεις φορές την εβδομάδα από και προς τη Σμύρνη. Από Θεσσαλονίκη το πλοίο θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και από Σμύρνη κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Το Smyrna di Levante έχει μήκος 158,42 μέτρα και πλάτος 21,60 μέτρα και η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να φτάσει είναι 20 κόμβοι. Μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 948 επιβάτες, διαθέτει 41 τετράκλινες καμπίνες με ιδιωτικό μπάνιο, έξι δίκλινες καμπίνες με ιδιωτικό μπάνιο, 18 δίκλινες καμπίνες με κοινόχρηστο μπάνιο, δύο τετράκλινες καμπίνες για ΑμεΑ και έξι σουίτες δύο επιβατών. Ακόμα έχει τη δυνατότητα μεταφοράς έως 300 ΙΧ και περίπου 55 φορτηγών.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.