Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης μετά την πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Η κινητοποίηση γίνεται από φοιτητές, άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς – Δείτε φωτογραφίες

Πορεία στη μνήμη του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που σαν σήμερα, πριν από 15 χρόνια, δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό της αστυνομίας, Επαμεινώνδα Κορκονέα, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη από περίπου 3.000 άτομα.

Η κινητοποίηση γίνεται από φοιτητές, άτομα του αντιεξουσιαστικου χώρου και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Οι διαδηλωτές αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Καμάρας και περίπου στις 19.00 ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

«Γιατί κανένας Δεκέμβρης δεν τελείωσε ποτέ»  γράφει ένα από τα πανό των διαδηλωτών οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά της αστυνομίας. Σημειώνεται ότι η πορεία «συνοδεύεται»από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ η Τροχαία βρίσκεται επί ποδός για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, έχουν ξεσπάσει επεισόδια μετά το πέρας της πορείας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή