Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: «Ο πατέρας του 39χρονου κακοποιούσε τη μητέρα του»

Ο 39χρονος μεγάλωσε με τον πατέρα του, όταν χώρισαν με τη μητέρα του, αποκαλύπτει οικογενειακή τους φίλη

Μοιραστείτε το

Η νοσηρή συμπεριφορά τόσο του 39χρονου δράστη που κατηγορείται ότι δολοφόνησε την άτυχη 41χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη όσο όμως και του πατέρα του αποκαλύπτονται μέσα από ανατριχιαστικές μαρτυρίες. Μάλιστα, ο πατέρας του άνδρα είχε φτάσει στο σημείο να πει στα παιδιά του ότι η μητέρα τους, την οποία κακοποιούσε, είχε πεθάνει.

Οικογενειακή φίλη του 39χρονου μίλησε στο Mega για την οικογένεια του 39χρονου.

«Γνωρίζω τον 39χρονο. Εγώ ήξερα την οικογένεια του, όταν είχε παντρευτεί η μητέρα του με τον πατέρα του. Παντρευτήκαν οι γονείς του το 1984. Ήξερα τους γονείς του, τον πατέρα του τον έβλεπα ελάχιστα, γιατί ήταν ναυτικός και ταξίδευε. Η μητέρα ήταν στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά της. Μεγάλωσαν με την μάνα και την γιαγιά», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε η οικογενειακή φίλη: «Ο συγκεκριμένος μεγάλωσε με τον πατέρα του, όταν χώρισαν με τη μητέρα του, τα πήρε εκείνος τα παιδιά και μεγάλωσε μαζί του ο 39χρονος. Από ό,τι ξέρω και ο πατέρας του ήταν βίαιος. Ήμουν σε ένα σκηνικό μπροστά που είχε χτυπήσει τη μητέρα του ο πατέρας του 39χρονου. Προβλήματα υπήρχαν από τότε. Η κοπέλα δεν δούλευε, εκείνος ήταν ναυτικός και τότε εξέταζαν ποιος έχει χρήματα ή όχι. Δεν ξέρω πώς τα πήρε τα παιδιά. Όταν πήρε ο πατέρας του 39χρονου τα παιδιά, την χτύπησε την μητέρα του και πήγε στο νοσοκομείο. Η μητέρα του 39χρονου δεν ήθελε να κάνει μήνυση μόνο για τα παιδιά. Ο πατέρας του είχε κάποια στιγμή βίαιη συμπεριφορά στο παιδί του. Και για κάποιους λόγους πήρε τα παιδιά ο πατέρας. Όταν ένας πατέρας παίρνει τα παιδιά πρέπει να μεγαλώσει με αγάπη τα παιδιά».

«Η μητέρα δεν έβλεπε τα παιδιά της, της τα εξαφάνισε. Είχε πει στα παιδιά ότι η μητέρα τους πέθανε και πήγαιναν και άναβαν κεριά σε άλλα μνήματα. Όταν κάποιος είπε στον 39χρονο ότι η μάνα του ζει, εκείνος ήρθε και με βρήκε και με ρώτησε πού είναι η μάνα του, και του υπέδειξα πού είναι και τον πήγα στη μάνα του. Έγινε πριν από πολλά χρόνια αυτό», τόνισε κλείνοντας αναφορικά με την οικογένεια του 39χρονου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.