Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία ότι 12χρονη έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης

Μοιραστείτε το

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλλεται ότι έγινε στη Θεσσαλονίκη καθώς, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (26/09), 12χρονη φέρεται να έσβησε τσιγάρο στο στήθος 13χρονης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, η μητέρα της 13χρονης καταγγέλλει πως η κόρη της είχε μία παρεξήγηση με μια φίλη της, η οποία με πρόσχημα πως θέλουν να μιλήσουν και να λύσουν ειρηνικά την παρεξήγηση, της έδωσε ραντεβού.

Η 13χρονη μαθήτρια πήγε στο ραντεβού και δέχτηκε επίθεση με φωνές και ύβρεις από την12χρονη και από άλλα πέντε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας που βρίσκονταν εκεί, με αποκορύφωμα την πράξη της 12χρονης, όπως αναφέρει η καταγγελία, δηλαδή με τη 12χρονη να σβήνει τσιγάρο πάνω στο στήθος της 13χρονης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα, η οικογένεια της 13χρονης μαθήτριας έκανε μήνυση για το περιστατικό στους γονείς και στο παιδί, ενώ έμαθαν από την Αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12χρονο κορίτσι που αφορά σε ξυλοδαρμό, ο οποίος σημειώθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου σε άλλο κορίτσι της περιοχής.

Η μητέρα της 13χρονης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η κόρη μου δέχτηκε να τη συναντήσει, μόλις έφτασε στο σημείο το κορίτσι ήταν εκεί με πέντε παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας και με ύβρεις, απειλές και φωνές επιτέθηκε στην κόρη μου και το αποκορύφωμα αυτού ήταν να σβήσει το τσιγάρο, που κάπνιζε, πάνω στο στήθος της κόρης μου. Πράττοντας τα δέοντα ως γονείς, κάνοντας μήνυση στους γονείς και στο παιδί, μάθαμε από την Αστυνομία πως εκκρεμεί και άλλη μήνυση για το 12χρονο κορίτσι για ξυλοδαρμό που έλαβε χώρα στις 6 Σεπτεμβρίου σε ένα άλλο κορίτσι της περιοχής. Μιλάμε για μαθητές του Γυμνασίου. Σας αναφέρω το περιστατικό για έναν και μόνο λόγο. Η Πολιτεία, η κοινωνία πού βαδίζει όταν τα παιδιά της, ως μόνο όπλο τους, έχουν το ξύλο και την βιοπραγία;».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 13χρονης μετέβησαν, το απόγευμα της Δευτέρας (25/09), στο Α.Τ. Παύλου Μελά και κατήγγειλαν το περιστατικό.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.