Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν κρεοπωλείο και σήκωσαν μετρητά και… κρέατα!

Μοιραστείτε το

Ιδιοκτήτες κρεοπωλείου στη Θεσσαλονίκη δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έφτασαν στο κατάστημά τους ύστερα από την ειδοποίηση γειτόνων κι αστυνομικών να σπεύσουν στο μαγαζί τους, στο οποίο είχε σημειωθεί ληστεία. Ο Χρήστος κι ο Άγης Καλαϊτζίδης, ιδιοκτήτες κρεοπωλείου στην Θεσσαλονίκη, ενημερώθηκαν ότι άγνωστοι είχαν διαρρήξει το κρεοπωλείο που διατηρούν στην Θεσσαλονίκη όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ. Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία του κρεοπωλείου και μπήκαν στο κατάστημα, κινούμενοι τόσο προς την ταμειακή μηχανή, όσο και προς το ψυγείο με τα κρέατα, ενώ είχαν μαζί τους και τσάντες για να μεταφέρουν το κρέας που είχαν σκοπό να κλέψουν!

Οπως είπε στο Open, ο Χρήστος Καλαϊτζίδης, η διάρρηξη έγινε στο διάστημα από τα μεσάνυχτα έως τις 01:30 την νύχτα. «Πήραν όλα τα κέρματα από την ταμειακή, περίπου 500 ευρώ και πήραν και αρκετά κομμάτια κρέατοςμοσχαρίσιου και χοιρινού», είπε ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου

Οι διαρρήκτες έβαλαν τα κομμάτια κρέατος σε τσάντες που είχαν μαζί τους. Ωστόσο, μια σακούλα, που σκίστηκε από το βάρος, αλλά ίσως και από τις βεβιασμένες κινήσεις τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από περίοικους που άρχισαν να τους φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, την άφησαν πίσω στο κατάστημα, από το οποίο έφυγαν τρέχοντας. Πριν από λίγες ημέρες, στόχος διαρρηκτών είχε γίνει και το κρεοπωλείο που διατηρεί ο πατέρας των ιδιοκτητών, σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.