Θεσσαλονίκη: Μπαλκόνι κατέρρευσε και έπεσε σε ΙΧ στο κέντρο της πόλης
Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες στην πλατεία Άθωνος στη Θεσσαλονίκη, όταν τμήμα τσιμεντένιας κατασκευής της πρόσοψης, πάνω από την είσοδο κτηρίου, κατέρρευσε ξαφνικά, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένο Ι.Χ., χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, καθώς τη στιγμή της πτώσης δεν περνούσε πεζός από το σημείο.
Η κατάρρευση σημειώθηκε σε ώρα κατά την οποία η περιοχή ήταν ιδιαίτερα πολυσύχναστη, με πολλούς ανθρώπους να βρίσκονται στην πλατεία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατέρρευσε αιφνιδιαστικά τσιμεντένιο τμήμα της πρόσοψης, πάνω από την είσοδο κτηρίου, χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει αντιληπτό κάποιο πρόβλημα.
Κάτω από το σημείο βρισκόταν σταθμευμένο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη μικρές υλικές ζημιές από την πτώση του τμήματος της κατασκευής. Η κατάρρευση προκάλεσε εκκωφαντικό θόρυβο, με θαμώνες των καταστημάτων της πλατείας να βγαίνουν από τις ταβέρνες για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί.
Ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός, ώστε ορισμένοι αρχικά θεώρησαν ότι είχε σημειωθεί σεισμός. Το σημαντικότερο στοιχείο του περιστατικού είναι ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Όπως αναφέρεται, την ώρα της κατάρρευσης βρίσκονταν πολλοί άνθρωποι στην περιοχή, ωστόσο από καθαρή τύχη δεν περνούσε κάποιος πεζός από το συγκεκριμένο σημείο τη στιγμή που κατέρρευσε το τσιμεντένιο τμήμα.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης