Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Θεσσαλονίκη: Από ηλεκτροπληξία ο θάνατος της 24χρονης – Τι έδειξε η νεκροψία

Μοιραστείτε το

Εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο πόδι της 24χρονης που βρέθηκε νεκρή  μέσα στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε το πρωί της Παρασκευής. Ωστόσο, χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση.

Συγκεκριμένα, η αιτία θανάτου, σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, όπως αναγράφεται, είναι εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο δεξί πόδι της 24χρονης. Ωστόσο, χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και, για τον λόγο αυτό, θα γίνουν ιστολογικές εξετάσεις για να διακριβωθεί η ακριβής αιτία.

Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί το ηλεκτρικό ρεύμα όταν έρχεται σε επαφή με το νερό αλλάζει την εικόνα της εξέτασης και αυτή μπορεί να βγει εντελώς αρνητική, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η 24χρονη έφερε μία κάκωση, όπως σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα ως αποτέλεσμα της πτώσης.

Το ενδιαφέρον των αρχών στρέφεται τώρα στην άποψη του ηλεκτρολόγου και στην αυτοψία που αυτός θα πραγματοποιήσει στο σπίτι γιατί μπορεί να δώσει απαντήσεις.

Ο 56χρονος σύντροφός της, βρήκε την άτυχη κοπέλα χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ φέρεται από την αρχή να έκανε λόγο για ηλεκτροπληξία, λόγω του θερμοσίφωνα που είχε αφήσει ανοιχτό ενώ έκανε μπάνιο. Δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία με μαύρη κορδέλα και έγραψε: «Καλό παράδεισο αγάπη μου».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.