Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο Τατόι για την ταφή τη Δευτέρα – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Μοιραστείτε το

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι απαραίτητες εργασίες στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι, για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τη Δευτέρα, καθώς οι καταστροφικές πυρκαγιές από το καλοκαίρι του 2021 άφησαν έντονο το αποτύπωμά τους στην περιοχή.

Τα συνεργεία με μηχανήματα βαρέως έργου που βρίσκονται στο Τατόι τις τελευταίες ημέρες «τρέχουν» για να απομακρύνουν ξερά κλαδιά και κορμούς δέντρων, ενώ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την ταφή του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, προχώρησαν και στη δημιουργία ενός διαδρόμου με χαλίκια, που οδηγεί στον Ιερό Ναό εντός των κτημάτων. Παράλληλα, οργανώνεται και ο χώρος στάθμευσης που θα φιλοξενήσει τα αυτοκίνητα των ατόμων που θα παρευρεθούν στην ταφή του τέως βασιλιά.

Στο Τατόι βρέθηκαν χθες, Πέμπτη (12/1) μέλη της οικογένειας του τέως βασιλιά, ο γιος του, Νικόλαος, με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ, η σύζυγος του Κωνσταντίνου ΓλύξμπουργκΆννα Μαρία, η αδερφή του Σοφία και ο γιος του Φίλιππος, ώστε να ελέγξουν τις εργασίες και τις προετοιμασίες για την τελετή της Δευτέρας.

Σημειώνεται ότι ο τέως βασιλιάς θα ταφεί δίπλα στον πατέρα του Παύλο και στη μητέρα του Φρειδερίκη.

Η κατάσταση στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι από ψηλά

Πανοραμική εικόνα από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα βασιλικά κτήματα στο Τατόι, έδωσαν, μέσω drones, τα κανάλια στο Youtube, Up Stories και Droneasgr.

Δείτε φωτογραφίες από τις εργασίες που γίνονται στο Τατόι:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.