Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τα σενάρια για το πώς οι τρομοκράτες θα πραγματοποιούσαν την επίθεση στο εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή

Μοιραστείτε το

Οι Πακιστανοί τρομοκράτες που κρατούνται από τις Αρχές, είχαν μπει παράνομα πριν 4-5 χρόνια στη χώρα από την Ορεστιάδα, δούλευαν στα χωράφια και προπαρασκεύαζαν τα χτυπήματά τους, μιλώντας με τον εγκέφαλο στο Ιράν. Οι νεαροί Πακιστανοί, είχαν ως αρχικό στόχο την εβραϊκή κοινότητα στη χώρα και δη στην Αθήνα.

 

Σε χώρο στου Ψυρρή που λειτουργεί ως εστιατόριο και συναγωγή, οι δύο Πακιστανοί θα χτυπούσαν κατά πάσα πιθανότητα κατά το εβραϊκό Πάσχα, καθώς περίμεναν μια εβραϊκή γιορτή για να υπάρχει πολύς κόσμος και να πλήξουν όσο το δυνατόν περισσότερους.

Ηθελαν να δημιουργήσουν τρομοκρατικό πυρήνα στην Αθήνα

Οι Πακιστανοί τρομοκράτες, είχαν μπει και στη διαδικασία στρατολόγησης νέων προσώπων για να εγκατασταθεί στη χώρα μας τρομοκρατικός πυρήνας και σύμφωνα με τις Αρχές θα πήγαιναν για πολλαπλά χτυπήματα. Ο εγκέφαλος στο Ιραν, τούς είχε δώσει εντολή για αιματοκύλισμα στου Ψυρρή, και στη συνέχεια, όπως τους είχε πει, θα συζητούσαν για δολοφονίες προσώπων στην Ελλάδα, έναντι αμοιβής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αμοιβές που τους έταζε ήταν της τάξης των 15.000 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.