Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Τα ευρήματα στην Ίριδα είναι πολύ έντονα» λέει ο Γρηγόρης Λέων – Ίσως και σήμερα η ανάκτηση του τάμπλετ από το μνήμα της Τζωρτζίνας

Μοιραστείτε το

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε βέβαιος πως από τις εξετάσεις που έχουν γίνει στην Ίριδα και τη Μαλένα θα δοθούν απαντήσεις τονίζοντας πως ειδικά στην Ίριδα τα ευρήματα είναι πολύ έντονα.

 

 

Αναφορικά με τη διχογνωμία που υπάρχει στους επιστήμονες η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα ρώτησε τον ιατροδικαστή πως μπορούμε να πάμε ως αιτία θανάτου από τον φλεβόκομβο στη δολοφονία και αν έγινε εκεί κάτι περίεργο, ο κ. Λέων τόνισε:

«Τα βιβλία ιατροδικαστικής που είχαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες μας λένε πως για να βρούμε τον φλεβόκομβο πρέπει να κάνουμε πάνω από 40 μέχρι και 80-100 τομές. Αυτό για όσους γνωρίζουνε… καταλαβαίνουν. Για να το πω απλά: Το να μην βρούμε κάτι δεν σημαίνει, απαραίτητα, πως δεν υπάρχει. Σημαίνει ότι δεν το βρήκαμε εκεί που ψάξαμε». Στη συνέχεια ερωτηθείς για το τι είναι πιο εύκολο να εντοπίσουν οι αρχές; το τι υπάρχει στην περίπτωση της Ίριδας ή της Μαλένας, ο ιατροδικαστής απάντησε:

«Εκτιμώ ότι στην Ίριδα έχει γίνει ένας εξονυχιστικός ιατροδικαστικός έλεγχος και μια πολλή ορθή καταγραφή. Τεχνικά και οι δυο εκθέσεις είναι πλήρεις με την έννοια ότι έχουν και τοξικολογικά ευρήματα, μάλλον μη ευρήματα, και παθολογοανατομικά. Στην Ίριδα εκτιμώ ότι τα ευρήματα είναι πάρα πολλά και πάρα πολύ έντονα και στη Μαλένα, όμως, να είστε βέβαιοι πως η επιτροπή θα καταλήξει σε ασφαλέστατα συμπεράσματα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.