Συνελήφθησαν ιδιοκτήτης, τεχνικός ασφαλείας και υπεύθυνος λειτουργίας για την φονική έκρηξη στην Κόρινθο

Flash Reading by Kontra AI
  • Συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης, ο τεχνικός ασφαλείας και ο υπεύθυνος λειτουργίας του εργοστασίου στα Εξαμίλια Κορινθίας για τη φονική έκρηξη.
  • Η έκρηξη σε δεξαμενή προπανίου προκάλεσε τον θάνατο ενός 25χρονου ηλεκτροσυγκολλητή και τον τραυματισμό μιας γυναίκας.
  • Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες της έκρηξης και την τήρηση των μέτρων ασφαλείας στην μονάδα.
Στη σύλληψη του ιδιοκτήτη, του τεχνικού ασφαλείας και του υπευθύνου λειτουργίας του εργοστασίου στα Εξαμίλια Κορινθίας προχώρησαν οι Αρχές, στο πλαίσιο της προανάκρισης για τη φονική έκρηξη που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 25χρονου ηλεκτροσυγκολλητή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, η πυρκαγιά προκλήθηκε έπειτα από έκρηξη σε δεξαμενή προπανίου που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Την ώρα του δυστυχήματος στον χώρο βρίσκονταν συνολικά πέντε εργαζόμενοι και ένας οδηγός, ενώ μία γυναίκα τραυματίστηκε στα χέρια και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι τρεις συλληφθέντες αντιμετωπίζουν τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες, ενώ οι αρμόδιες Αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε η έκρηξη και να διαπιστωθεί εάν τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας κατά τη λειτουργία της βιομηχανικής μονάδας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή