Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για μπαράζ κλοπών σε ξενοδοχεία στα Χανιά – Άρπαζαν κοσμήματα, λεφτά και συσκευές, δείτε βίντεο

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 41 και 42 ετών, προχώρησαν χθες οι αστυνομικές Αρχές στα Χανιά, με κατηγορίες για σειρά κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείων. Η συνολική λεία φέρεται να ξεπερνά τα 1.860 ευρώ.
Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δύο άντρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε περιοχή των Χανίων έπειτα από καταγγελία για κλοπή που σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εισέβαλαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και έκλεψαν τόσο μετρητά ύψους 700 ευρώ όσο και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.
Μετά από σχετική έρευνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τους υπόπτους. Η διερεύνηση της υπόθεσης παρείχε και άλλες αποδείξεις εις βάρος των συλληφθέντων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι τους, βρέθηκε πλήθος κοσμημάτων, ηλεκτρονικών συσκευών και προσωπικών αντικειμένων, τα οποία, σύμφωνα με τις αρχές, προήλθαν από εγκληματικές ενέργειες. Οι αρχές εκτιμούν ότι το υλικό προέρχεται από δύο επιπλέον κλοπές που πραγματοποιήθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείων σε περιοχές του Δήμου Χανίων, κατά το διάστημα από 15 Ιουνίου έως 22 Ιουλίου 2025. Η συνολική αξία των κλεμμένων αντικειμένων από τις διάφορες δράσεις των δύο ανδρών υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 1.860 ευρώ, αυξάνοντας το μέγεθος της κατηγοριακής υπόθεσης που βρίσκονται αντιμέτωποι.
Η προανάκριση της υπόθεσης συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, ενώ αναμένεται να εξεταστούν ενδεχομένως περαιτέρω στοιχεία που θα ενισχύσουν το κατηγορητήριο.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης