Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2025

Σύλληψη 27χρονου που άνοιξε πυρ έξω από μπαρ στην παραλιακή του Ηρακλείου

Στη σύλληψη ενός 27χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου, έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από μπαρ στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ο νεαρός διασκέδαζε σε νυχτερινό κατάστημα και, λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του, φέρεται να πυροβόλησε τουλάχιστον έξι φορές στον αέρα, πριν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε πολύ κοντινή απόσταση από το μπαρ, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οι οποίοι προχώρησαν σε αυτοψία και περισυνέλεξαν έξι κάλυκες από το οδόστρωμα. Παράλληλα, ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σήμερα, όταν οι αρχές αξιοποίησαν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, το οποίο οδήγησε στον εντοπισμό του 27χρονου. Το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην οικία του, σε περιοχή του Ηρακλείου, όπου και συνελήφθη.

Κατά την έρευνα στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν ένα φυσίγγιο, καθώς και τα ρούχα που φέρεται να φορούσε τη νύχτα του περιστατικού.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή