Στο Σύνταγμα η αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχτούμε το 2025

Στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την αλλαγή του χρόνου o Δήμος Αθηναίων,ενώ η Περιφέρεια Αττικής στο Πεδίον του Άρεως.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας είπε: «ήταν υπερβολή οι δύο αντίστροφες μετρήσεις. Άκουσα από τον Νίκο Χαρδαλιά ότι θα συνδεθεί από το Πεδίον του Άρεως με οθόνη στο Σύνταγμα που θα γίνει η παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση. H αντίστροφη μέτρηση θα γίνει από εμάς. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο Χαρδαλιά. Είναι σημαντικό που γίνονται εκδηλώσεις στο Πεδίον του Άρεως, θέλουμε να υπάρχουν επιλογές στην πόλη».
O κύριος Δούκας είπε επίσης : «από το 1990 και μετά μία είναι η αντίστροφη μέτρηση, να τηρούμε τα έθιμα. (Οι εκδηλώσεις σε Σύνταγμα και Πεδίον του Άρεως) είναι έντεχνο και ποπ. Είπα του Νίκου ότι είναι περισσότερο… αφτεράδικο. Τηλεοπτική κάλυψη θα έχουμε την ΕΡΤ, άκουσα τον κ. Χαρδαλιά να λέει ότι δεν θα υπάρχει τηλεοπτικό προϊόν από το Πεδίον του Άρεως».
Σχετικά Άρθρα
Νέα διάσωση μεταναστών ανοιχτά της Γαύδου – Τους εντόπισε drone της FRONTEX
19/06/2025 - 23:30
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο στην Πελοπόννησο
19/06/2025 - 22:50
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή