Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στάση εργασίας σε τρόλεϊ και λεωφορεία – Ποιές ώρες θα σταματήσουν

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ η Αθήνα για πέντε ώρες

Μοιραστείτε το

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ η Αθήνα για πέντε ώρες, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Όπως έχει ανακοινωθεί, η στάση εργασίας θα ξεκινήσει στις 11:00πμ και θα διαρκέσει μέχρι τις 16:00.

 

Οι εργαζόμενοι ζητούν περισσότερους ελέγχους και μέτρα ασφαλείας μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που ανέδειξε χρόνιες δυσλειτουργίες και προβλήματα στα μέσα μεταφοράς. Οι γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά παρά τη στάση εργασίας.

Όπως ανακοίνωσε το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ στην οποία θα συμμετέχει και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

«Μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που θρηνήσαμε αθώα θύματα, είναι επιβεβλημένο έστω και τώρα να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και στους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω ανανέωσης του στόλου μας και υλοποίηση της ΕΣΣΕ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.