Σοκαριστικό βίντεο: «Βοήθεια, με σκοτώνει, ανοίξτε μου μην ξανάρθει» – Συγκλονίζει η 20χρονη που πάλεψε με τον “δράκο της Νίκαιας”

Σοκάρει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από την απόπειρα βιασμού της 20χρονης κοπέλας από έναν 28χρονο στη Νίκαια.

Σύμφωνα με αυτές, ο 28χρονος είχε κάνει φυλακή στο παρελθόν, καθώς είχε καταδικασθεί για βιασμό και είχε αποφυλακιστεί πριν από μερικούς μήνες. Η αστυνομία εξετάζει μήπως είναι ο ίδιος άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις που είχαν γίνει από γυναίκες το προηγούμενο διάστημα στην ίδια περιοχή.

Ο 28χρονος  συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο άνδρας φέρεται να έχει πραγματοποιήσει 6 με 7 επιθέσεις σε βάρος γυναικών στην περιοχή του Πειραιά.

Η τελευταία επίθεση μάλιστα έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής κοντά στην πλατεία 25ης Μαρτίου στη Νίκαια. Συγκεκριμένα, στις 2.30 ώρα τη νύχτα μία κοπέλα επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση και λίγο πριν μπει στο σπίτι της, ο άνδρας της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει.

Όταν η κοπέλα αντιστάθηκε ο άνδρας ξεκίνησε να την χτυπάει βάναυσα με γροθιές στο πρόσωπο. Εκείνη τη στιγμή, κάποιος ένοικος από τις γύρω πολυκατοικίες άκουσε τις φωνές της κοπέλας και αμέσως ενημέρωσε την άμεση δράση ότι κακοποιείται μία γυναίκα.

Σε βίντεο που δημοσιοποίησε το STAR, φαίνεται καρέ-καρέ η αγωνιώδης προσπάθεια της 20χρονης κοπέλας να ξεφύγει από τα χέρια του 28χρονου. Η κοπέλα τρομοκρατημένη, χτυπάει τις πόρτες των σπιτιών και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια. Το κορίτσι σώθηκε επειδή οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ έσπευσε στο σημείο με περιπολικό, λόγω της κακοκαιρίας. Εντόπισαν τον άνδρα περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο της επίθεσης, καθώς οι περιγραφές της κοπέλας ταίριαζαν στην περιγραφή. Ήταν κοντοκουρεμένος, φορούσε μπεζ παντελόνι και μαύρο μπουφάν. Οι Αρχές τον ακινητοποίησαν και διαπίστωσαν ότι στο πρόσωπό του είχε αμυχές και νυχιές που του είχε κάνει η κοπέλα.

Χαρακτηριστικό, όπως ανέφερε η αστυνομία ήταν ότι είχε τη στιγμή της σύλληψης, το φερμουάρ του παντελονιού του ανοιχτό. Λίγο αργότερα, οι αρχές τον μετέφεραν στο Τμήμα, τον φωτογράφισαν και έπειτα πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας όπου νοσηλευόταν η κοπέλα καθώς αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα στο μάτι από τις γροθιές.

Η κοπέλα αναγνώρισε από τις φωτογραφίες τον δράστη χωρίς καμία αμφιβολία και μάλιστα ξέσπασε σε λυγμούς. Ο 28χρονος φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος για άλλες 6 σεξουαλικές επιθέσεις στην περιοχή του Πειραιά. Οι δύο εξ αυτών φέρεται να έγιναν στα Ταμπούρια, μία άλλη επίθεση έξω από ένα μίνι μάρκετ. Ο 28χρονος φαίνεται να δρούσε παράλληλα με τον βιαστή του Φαλήρου.

Επιπλέον, ο 28χρονος αλλοδαπός, φαίνεται να επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία 15χρονη κοπέλα στην πλατεία Θεμιστοκλή. Ο δράστης έβγαλε κάποια από τα ρούχα της ανήλικης και στη συνέχεια η κοπέλα έβαλε τις φωνές, τις οποίες άκουσαν υπάλληλοι ενός φούρνου. Οι πολίτες τον κυνήγησαν χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον πιάσουν. Ήδη έχουν κληθεί πολλές γυναίκες στον Πειραιά για να τον αναγνωρίσουν και στη συνέχεια η αστυνομία θα βγάλει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος της δράσης του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή