Σοκαριστική υπόθεση αιμομιξίας στη Ρόδο – 55χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από τότε που ήταν ανήλικη και απέκτησε μαζί της παιδί

Υπόθεση διαρκούς κακοποίησης ερευνούν οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές της Ρόδου. Με εντολή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρόδου τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, αιμομιξίας, κατάχρησης ανηλίκου από οικείο και ενδοοικογενειακής βίας, μετά την καταγγελία 31χρονης ότι κακοποιείτο σεξουαλικά από τον πατέρα της από την ηλικία των 16 ετών.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου για τις συνθήκες διαβίωσης της 31χρονης με υποψίες κακοποίησης από τον 55χρονο πατέρα της. Η Εισαγγελία Ρόδου διέταξε πριν δύο χρόνια προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρξε κακοποίηση. Από την εξέταση από ψυχολόγο, η 31χρονη που είναι μητέρα δύο παιδιών, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίοηση από τον πατέρα της ακόμα κι όταν ήταν ανήλικη. Από εξέταση μέσω DNA, διαπιστώθηκε ότι το ένα από τα παιδιά της είναι καρπός της κακοποίησης από τον πατέρα της.

Ο 55χρονος, όταν κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, φέρεται να παραδέχθηκε πως υπήρξε σεξουαλική σχέση με την κόρη του για περίπου έναν μήνα, χαρακτηρίζοντας τις πράξεις αυτές ως «συναινετικές» και  πως «σταμάτησαν όταν κατάλαβαν ότι δεν είναι σωστό». Η μητέρα της οικογένειας είχε φύγει χρόνια πριν, από το σπίτι.

Η Εισαγγελία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του πατέρα, για βιασμό και αιμομιξία και αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή