Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σοφία Πολυζωγοπούλου: «Προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω» – Τι δήλωσε μετά την προφυλάκιση Λύτρα

«Εγώ μιλάω μόνο με το παιδί. Δεν μιλάω με κανέναν άλλο, ούτε καν τους συνεργάτες του γραφείου για αντικείμενα που χρειάζονταν να μεταφερθούν»

Μοιραστείτε το

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο μίλησε για όλα όσα συνέβησαν το βράδυ που παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι και οδήγησε την ίδια στο να υποβάλει μηνύσεις σε βάρος της πρώην συζύγου του ποινικολόγου και του δικηγόρου που τη συνόδευε.

Για το επεισόδιο η Σοφία Πολυζωγοπούλου ανέφερε στο OPEN ότι η ίδια αντάλλαξε μηνύματα με την κόρη του Απόστολου Λύτρα. «Δεν μιλάω με κανέναν άλλο, ούτε καν τους συνεργάτες του γραφείου για αντικείμενα που χρειάζονταν να μεταφερθούν» τόνισε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Όπως είπε «από τα μηνύματα αυτά προκύπτει ότι εγώ μιλάω μόνο με το παιδί. Στα πρώτα μηνύματα φαίνεται ότι τη Δευτέρα ήρθε, πήρε ό,τι ήθελε, ζαλίστηκε και ευχαριστεί τους γονείς μου. Δεν μιλάω με κανέναν άλλο, ούτε καν τους συνεργάτες του γραφείου για αντικείμενα που χρειάζονταν να μεταφερθούν. Όταν λέω στην κόρη του Λύτρα προέχουν άλλα, είναι επειδή εκείνη την ώρα με πηγαίνουν για ψυχολογική υποστήριξη. Μετά από αυτόν τον διάλογο ανοίγει το γκρουπ στο viber και γράφουν διάφορα, ενώ εγώ δεν έχω καν γυρίσει από εκεί που είμαι».

«Ξαφνικά έρχονται σπίτι μου και ο αστυνομικός εξηγεί το τι έγινε με τα κλειδιά και πώς προσπάθησε ο συνεργάτης να μπει, υπονοώντας ότι είχαμε συνεννοηθεί κάτι που δεν ισχύει. Να σημειώσω ότι είμαι και σωματικά και ψυχολογικά σε άθλια κατάσταση και κανείς δεν υπολογίζει ότι έχουν περάσει 3 ημέρες από τον ξυλοδαρμό και όλο αυτό που ζω και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι με το έτσι θέλω» δήλωσε στο Open η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.