Σκύλος επιτέθηκε σε διανομέα των ΕΛΤΑ στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης – Στο νοσοκομείο ο 49χρονος
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της 21χρονης ιδιοκτήτριας του ζώου.

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένας 49χρονος διανομέας των ΕΛΤΑ, την ώρα που επιχειρούσε να παραδώσει δέμα σε οικία στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της περασμένης Δευτέρας, όταν ο σκύλος, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στον διανομέα, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο στήθος και στα χέρια. Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή ιατρικής φροντίδας.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη της 21χρονης ιδιοκτήτριας του ζώου. Μετά από εντολή του εισαγγελέα, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.
Στο πλαίσιο της έρευνας, θα ζητηθούν ιατρικά έγγραφα για την κατάσταση του τραυματία και θα ληφθεί η κατάθεσή του για τις συνθήκες της επίθεσης.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης