Σέρρες: Στον 45χρονο διοικητή της Πυροσβεστικής στα Πορόια ανήκει η σορός που βρέθηκε στο όρος Μπέλλες
Στον 45χρονο διοικητή της Πυροσβεστικής στα Πορόια ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (3/1/25) στο όρος Μπέλλες, στις Σέρρες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η ταυτοποίηση έγινε από τα ρούχα και το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα. Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη κατάσταση αποσύνθεσης, ενώ τα ενδύματα που φορούσε προσομοιάζουν με εκείνα που είχε την ημέρα της εξαφάνισής του.
Τον νεκρό εντόπισαν τυχαία κυνηγοί – μέλη του ΟΦΚΑΘ, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να προχωρήσουν στην απομάκρυνση της σορού και στη συλλογή στοιχείων από την περιοχή.
Ο 45χρονος Κωνσταντίνος Γκίνης είχε εξαφανιστεί το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου από τις Σέρρες, οδηγώντας αυτοκίνητο που ανήκει στη μητέρα του. Σύμφωνα με τις αρχές, δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο ούτε άλλα προσωπικά αντικείμενα.
«Η επιμονή και η υπομονή της ομάδας του ΟΦΚΑΘ δικαιώθηκε για ακόμη μία φορά. Η σορός και το όχημα του αγνοούμενου εντοπίστηκαν σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή του όρους Μπέλλες, στη θέση Χωνί», δήλωσε στο newsit.gr ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.
Η εξαφάνισή του δηλώθηκε μία ημέρα αργότερα, όταν η σύζυγός του, μη μπορώντας να επικοινωνήσει μαζί του, αντιλήφθηκε πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί. Για την υπόθεση είχε εκδοθεί και Silver Alert.
Η πορεία των ερευνών
Από την πρώτη στιγμή, οι αρχές επικεντρώθηκαν στην ανάλυση υλικού από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να χαρτογραφηθεί η τελευταία διαδρομή που ακολούθησε με το όχημά του. Παράλληλα, επιχειρήθηκε η ανάκτηση δεδομένων από το smartwatch που χρησιμοποιούσε.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακτήθηκαν από το cloud, καταγράφονται τόσο οι τελευταίες του κινήσεις όσο και ενδείξεις έντονης ανησυχίας τις ημέρες πριν από την εξαφάνισή του. Όπως προκύπτει, ο 45χρονος κοιμόταν ελάχιστα, μόλις δύο με τρεις ώρες ημερησίως, ενώ το τελευταίο βράδυ είχε κοιμηθεί περίπου μία ώρα.
Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν επίσης μία ασυνήθιστη διαδρομή στο όρος Μπέλλες, διαφορετική από εκείνες που συνήθιζε να ακολουθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, βρέθηκε και σημείωμα σε τσέπη σακακιού του, στο οποίο αναγράφονταν τα ονόματα της συζύγου και των δύο παιδιών του, συνοδευόμενα από τη φράση «σε αγαπώ». Το σημείωμα δεν έφερε ημερομηνία και εκτιμάται ότι είχε γραφτεί με σκοπό να το εντοπίσει η σύζυγός του.
Σχετικά Άρθρα
05/01/2026 - 15:50
05/01/2026 - 15:41
Δείτε επίσης