Σέρρες: Ισόβια για τη δολοφονία του 34χρονου ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2025 – Βαριές ποινές σε 3 συνεργούς

Flash Reading by Kontra AI
  • Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών επέβαλε ισόβια κάθειρξη στον βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία 34χρονου στις Σέρρες.
  • Καταδικάστηκαν 3 συνεργοί με ποινές 10 ετών κάθειρξης για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και άλλες πλημμεληματικές πράξεις.
  • Η δολοφονία συνέβη την Πρωτοχρονιά του 2025 μετά από καβγά σε νυχτερινό μαγαζί, με το θύμα να δέχεται επίθεση με στρατιωτικό μαχαίρι.
Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Γιαννιτσών στον βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία 34χρονου στον κεντρικό πεζόδρομο των Σερρών, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2025. Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκαν άλλα 3 άτομα και τους επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης 10 χρόων, ενώ αθωώθηκε πέμπτο πρόσωπο που είχε παραπεμφθεί σε δίκη.

Σε κανέναν από τους κατηγορούμενους (ηλικίας 28 έως 31 χρόνων) δεν αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό κι όλοι επέστρεψαν στις φυλακές όπου κρατούνταν ως προσωρινά κρατούμενοι από τον περυσινό Ιανουάριο όπου έγινε η δολοφονία που συντάραξε τις Σέρρες.

Οι υπόλοιποι τρεις καταδικάστηκαν για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία, καθώς, όπως έκρινε το δικαστήριο, συμμετείχαν στην επίθεση με χτυπήματα, ενώ ένας απ’ αυτούς πυροβόλησε στον αέρα με πιστόλι κρότου. Κατά περίπτωση, στους τρεις συγκεκριμένους επιβλήθηκαν και ποινές για πλημμεληματικές πράξεις, όπως επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή, άσκοποι πυροβολισμοί και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η δολοφονία έγινε μετά από καβγά μεταξύ του θύματος και εργαζόμενου στην είσοδο νυχτερινού μαγαζιού, όταν ο 34χρονος ζήτησε να παρακάμψει τη σειρά αναμονής. Λίγη ώρα αργότερα, ο εργαζόμενος μαζί με άλλα άτομα εντόπισαν τον 34χρονο, έξω από ψητοπωλείο, και του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή