Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καταθέτει σήμερα για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Μοιραστείτε το

Καταθέτει σήμερα στην 35η ανακρίτρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη κατηγορούμενη που ήδη έχει παραπεμφθεί με βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου να δικαστεί για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας, καλείται να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Η κατηγορούμενη μητέρα αναμένεται να ζητήσει προθεσμία. Υπενθυμίζεται πως κατάθεση για την Μαλένα και την Ιριδα είχε δώσει η Δήμητρα Πισπιρίγκου. Η ίδια φέρεται να είχε πει στην ανακρίτρια βλέποντας φωτογραφίες του 6 μηνών βρέφους πως έβλεπε σημάδια που δεν είχε τη στιγμή της ανάνηψης.

«Αστυνομικοί την έσπασαν στο ξύλο για να ομολογήσει»

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ισχυρίστηκε πως «αστυνομικοί σάπισαν στο ξύλο την Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να ομολογήσει». «Όταν σου λέω έφαγε ξύλο, έφαγε πολύ ξύλο. Αλλά δεν ομολόγησε. Άλλο αν εκείνες τις ημέρες η μάνα και η αδελφή της δεν έκαναν κάτι γι αυτό, μέσα στον πανικό που υπήρξε. Ισχύει ότι σας λέω. Εφαγε πολύ ξύλο στην Αστυνομία η κατηγορουμένη», τόνισε χαρακτηριστικά. Επίσης ο γνωστός ποινικολόγος τα έβαλε με τον Γρηγόρη Λέων και τους ιατροδικαστές Καρακούκη και Καλόγρηα, ενώ χαρακτήρισε «σενάριο» την δικογραφία που συνέταξε η Αστυνομία στην Αθήνα. Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας «παίρνω μία δικογραφία, την διαβάζω και βλέπω, και κρίνω τα στοιχεία. Εχω βάλει ανθρώπους να ομολογήσουν αν κρίνω ότι όντως είναι ένοχος»!

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.