Επίθεση από κουκουλοφόρους στην Πολυτεχνειούπολη: Χτύπησαν γυναίκα υπάλληλο – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΛΑΣ (Βίντεο & εικόνες)

Στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου γράφτηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι η νέα σελίδα βίας στα πανεπιστήμια. Το αποτέλεσμα είναι να τραυματισθεί ελαφρά μία γυναίκα υπάλληλος στο κυλικείο των Μηχανολόγων Μηχανικών, η οποία είχε προσπαθήσει να αποτρέψει νεαρούς να κολλήσουν αφίσες και άλλο προεκλογικό υλικό ενόψει των φοιτητικών εκλογών που είναι στις 14 του μήνα. Μόλις πέντε ημέρες μετά την εισβολή κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και συζητήσεις για τη θεσμοθέτηση νέων μέτρων για την προστασία των ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το νέο κρούσμα βίας καταδεικνύει ότι τα πανεπιστήμια παραμένουν «ξέφραγο αμπέλι».

Η ομάδα των νεαρών δεν δέχθηκε την έκκληση της εργαζόμενης στο κυλικείο να διατηρηθεί ο χώρος του κυλικείου καθαρός από παραταξιακό υλικό και τη χτύπησαν. Νωρίτερα, η ομάδα που χτύπησε την υπάλληλο είχε συγκρουστεί με μέλη άλλης παράταξης. Μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης για λίγα λεπτά τον πανεπιστημιακό χώρο.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές και σε λεωφορείο που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο μέσα στην Πανεπιστημιούπολη, ενώ όπως δείχνει το βίντεο του protothema.gr ομάδα κουκουλοφόρων με κράνη και ρόπαλα έφτασαν συντεταγμένα στο χώρο έτοιμοι να λειτουργήσουν ως ομάδα κρούσης.

Ζωγράφου: Ανέπτυξε ταχύτητα ο οδηγός και απομακρύνθηκε

Ο οδηγός του λεωφορείου, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τα χειρότερα, ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο, χωρίς να υπάρξουν αναφορές για τραυματισμούς.

Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις για την καταγραφή του συμβάντος και τον εντοπισμό των εμπλεκομένων.

Δείτε βίντεο & εικόνες:

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή