Τραγωδία στη Μεσσηνία: Ένα βρέφος 12 μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι στους τέσσερις νεκρούς του τροχαίου

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερατο μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας, όταν το σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε μια νταλίκα, έκοψε το νήμα της ζωής σε τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ τους ένα βρέφος 12 μηνών και ένα κοριτσάκι 13 ετών, που βρίσκονταν σε ξεχωριστά αυτοκίνητα.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που κινούνταν στο ρεύμα προς Κυπαρισσία, έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο, μπαίνοντας σε ευθεία, μετά από μια «δύσκολη» στροφή, το όχημα «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο.
Από το δεύτερο ΙΧ, το οποίο σφηνώθηκε κάτω από το φορτηγό, το οποίο είχε «διπλώσει» στο οδόστρωμα, ανασύρθηκαν νεκροί ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, ένα 13χρονο κορίτσι και μια 60χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά.
Τραυματιες είναι, επίσης, ένας 25χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Καλαμάτα, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και ένας 61χρονος, που νοσηλεύονται αμφότεροι στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Η Εθνική Οδός Πύργου – Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην γνωστή στην περιοχή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά αντίστοιχα περιστατικά.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή