Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης για τον βιασμό στο Πέραμα

 

Συγκεκριμένα στην 27χρονη ασκήθηκε δίωξη για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και για γενετήσιες πράξεις σε ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Ο άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελία που υπέβαλε η μητέρα του παιδιού και οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, από όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (3/4).

Ο 43χρονος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων και σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας γνωρίζονταν εδώ και 5 χρόνια από όταν η εξάχρονη ήταν ενός έτους και ήταν άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα, είχε πάει με την 6χρονη κόρη της για να πιουν καφέ στο πλυντήριο με τον 43χρονο και επειδή ήταν εμπύρετη, ο άνδρας προθυμοποιήθηκε να της βάλει θερμόμετρο και εκεί φέρεται να ασέλγησε στο παιδί.

Ωστόσο κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τις Αρχές φαίνεται πως προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία και για τη μητέρα που οδήγησαν τον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη και στην ίδια.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή