Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ποιές είναι οι χειρότερες φοιτητικές πόλεις σύμφωνα με τους φοιτητές

Μοιραστείτε το

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου, του νέου, ολόφρεσκου χρόνου που με τις γνωστές δικαιολογίες όπως είναι «ξεκουράστηκες μέσα στις γιορτές» και «πρέπει να δουλέψεις για να ζήσεις», σε γυρίζει πίσω στη δουλειά. Ρίξε λίγο αντισκωριακό στις αρθρώσεις σου, μην ξεχνάς ότι είσαι ένα πολύτιμο γρανάζι στη γυαλιστερή μηχανή της εταιρεία σου.

Εσύ, προφανώς, με ένα χαμόγελο πιο ψεύτικο και από αυτό της κυρίας που σε εξυπηρετεί ενώ είχε ανακοινώσει πως κλείνει τη μηχανή του καφέ, επιστρέφεις στον τόπο του εγκλήματος, εκεί όπου, καθημερινά, διαπράττεται ένα καθαρό, δίχως αίμα και γαστρικά υγρά, έγκλημα στο εσωτερικό σου.

Μα, μην ανησυχείς, σου έχουμε τη λύση: Να αλλάξεις δουλειά, έχουμε κουραστεί με τα Instagram stories σου και τις μπηχτές στον εργοδότη σου. Διαφορετικά, πρέπει να υποστείς τις συνέπειες των επιλογών σου που, δυστυχώς για εσένα, έχουν τις ρίζες τους στο μακρινό πια παρελθόν, τότε που παρίστανες τον φοιτητή σε κάποια επαρχιακή πόλη.

Τι εννοείς δεν θες να μιλήσεις γι’ αυτό; Πού στο καλό σπούδασες όταν, λέγοντας ψέματα στους φίλους σου από το χωριό ότι δουλεύεις παράλληλα, έτρωγες τα χρήματα των δικών σου; Φυσικά και όχι, δεν έχουμε καμία διάθεση να σε κρίνουμε και δεν θα σε κρίνουμε επειδή, όπως καταλάβαμε μετά από μια σύντομη βόλτα στο Reddit, πέρασες πολύ άσχημα στα φοιτητικά σου χρόνια.

Οι χειρότερες φοιτητικές πόλεις, σύμφωνα με τους φοιτητές. Θα σε χτυπήσουμε απαλά στον ώμο αν έμεινες…

Στην Ηγουμενίτσα. Μόλις 72 (εντάξει, δεν τους λες και λίγους) συμφώνησαν με αυτή την απάντηση.

Στον Πύργο. Εδώ ανεβήκαμε επίπεδο, 108 συμφώνησαν.

Στα Ψαχνά Ευβοίας. Και εδώ τα πήγαμε αρκετά καλά με 99 άτομα να συμφωνούν και ένα κάπως θλιβερό «μ@λάκα θα κλάψω» να συμπληρώνει την απάντηση.

Στο Αγρίνιο. Σιγά μην έλειπε το αγαπημένη μας περιοχή από τη λίστα.

Στην Αμαλιάδα. Στην κάπως ειρωνική ερώτηση «πώς γίνεται να μη σου αρέσει αυτή η εξωτική πόλη», διαβάζουμε πως εξωτική είναι η Πάτρα, ενώ η Αμαλιάδα είναι απλά τοξική.

Στην Αθήνα. Εντάξει, αυτό το περιμέναμε. Σε κάθε λίστα που αφορά τις πόλεις της Ελλάδας, θα βρεις την Αθήνα να πρωταγωνιστεί. Τα άτομα που συμφώνησαν με την συγκεκριμένη απάντηση είναι 78 ενώ ως επιχείρημα, γράφτηκε το εξής: «για να πιείτε έναν καφέ μια παρέα, κάνετε 3-4 ώρες να φτάσετε στο σημείο που θέλετε. Υπερβολές.

Στην Κόρινθο. Την αγάπη μας στην Κόρινθο, την πόλη που την χαρακτηρίζουν «ένα χωριό ακριβώς δίπλα από την Αθήνα».

Στη Λαμία. Να και η Λαμία, ας την καλωσορίσουμε στη μεγάλη μας παρέα.

Στη Θήβα. Όπως και η Αθήνα, δεν υπάρχει λίστα με πόλεις που δεν θα τη βρεις. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις χειρότερες φοιτητικές.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.