Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πήλιο: Αράχνη “μαύρη χήρα” τσίμπησε 4χρονο στην Πορταριά

Μοιραστείτε το

Στιγμές αγωνίας στην Πορταριά στο Πήλιο όπου ένα 4χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από τσίμπημα αράχνης. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως επρόκειτο για «μαύρη χήρα» που έχει δηλητήριο. Το παιδάκι χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα από το Νοσοκομείο του Βόλου στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper.gr, οι γιατροί κατέβαλαν δραματικές προσπάθειες για να σωθεί το 4χρονο αγοράκι το οποίο δέχτηκε τσίμπημα από αράχνη που ανήκει στο είδος της «μαύρης χήρας». Σημειώνεται ότι το τσίμπημα από “μαύρη χήρα” μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Πορταριά: Ο 4χρονος έπαιζε στο γκαζόν όταν τον τσίμπησε η “μαύρη χήρα”

Το παιδάκι έπαιζε αμέριμνο τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, στο γκαζόν καφετέριας στην Πορταριά Πηλίου, όταν αισθάνθηκε το τσίμπημα. Οι γονείς του έτρεξαν αμέσως κοντά του και διαπίστωσαν ότι το χέρι του παιδιού είχε γίνει ερυθρό, σκληρό, ενώ πονούσε πολύ. Αμέσως επικοινώνησαν με το Κέντρο Δηλητηριάσεων, από το οποίο ενημερώθηκαν για το τσίμπημα της “μαύρης χήρας”, ενώ δόθηκαν οδηγίες για διακομιδή του 4χρονου στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το 4χρονο αγοράκι έμεινε για ένα 24ωρο στο νοσοκομείο της Αττικής και έλαβε εξιτήριο, ενώ τώρα είναι καλά στην υγεία του.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.