Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε στη συμπληρωματική απολογία πριν μιλήσει η εισαγγελέας

Μοιραστείτε το

Νέα τροπή παίρνει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς ο ηθοποιός αιτήθηκε να απολογηθεί συμπληρωματικά με το δικαστήριο να διακόπτει για να αποφανθεί του αιτήματος. Ο ηθοποιός μέσω της δικηγόρου του, υπέβαλλε το παραπάνω αίτημα, καθώς όπως ανέφερε η κυρία Κική Πακιρτζίδου, έφτασαν στα χέρια τους χθες το βράδυ κάποια σημαντικά στοιχεία (σ.σ.: κάποια έγγραφα), τα οποία χαρακτηρίζουν μείζονος σημασίας και η σημαντικότητά τους, τούς αναγκάζει να ζητήσουν να προχωρήσει ο ηθοποιός σε συμπληρωματική απολογία.

«Βόμβα» έριξε ενώπιον του ΜΟΔ ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος «έδωσε» ως «ενορχηστρωτή της πλεκτάνης» όπως την χαρακτήρισε εναντίον του, τον δικηγόρο Αλέξανδρο Μίντζια. Ο κ. Μίντζιας, είναι δικηγόρος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας του καταγγελλόμενου βιασμού και της καταγγελλόμενης απόπειρας βιασμού, και σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που παρέθεσε ο Φιλιππίδης, ύστερα από σχετικό αίτημα συμπληρωματικής απολογίας που υπέβαλε σήμερα στην Εδρα κι έγινε δεκτό, ο δικηγόρος είχε συστήσει «εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Αννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, που εκπροσωπεί καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών τις Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και την κόρη της Παπούλια».

«Αδερφός της Αννας-Μαρίας, μάνατζερ των Δροσάκη, Αναστασοπούλου»

Κατά τη συμπληρωματική του απολογία, ο κατηγορούμενος ηθοποιός είπε: «Απευθυνόμενος προς το δικαστήριά σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κύριες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κορη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πετρος Φιλιππίδης θέλοντας να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του περί οργανωμένου σχεδίου.

Κατά τη συνήγορό του Κική Μπακιρτζίδου έδρα της εταιρείας είναι το γραφείο του κ. Μίντζια. «Σκοπός της εταιρείας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών» συμπλήρωσε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη που διάβασε αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα του του πρακτορείου. «Έχει πελάτες στο site mega, alpha, star. Ποιος έχει τη δύναμη στα Μέσα;» είπε η κυρία Πακιρτζίδου.

Φωνές από την Παπαχαραλάμπους

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Πέτρου Φιλιππίδη και της συνηγόρου του, η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους που βρίσκεται στη δικαστική αίθουσα σηκώθηκε αρκετές φορές φανερά εκνευρισμένη για όσα ακούστηκαν.

«Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα» επανέλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πρόεδρος: Τα έγγραφα αφορούν το συνήγορο κ. Μίντζια. Θεωρείτε ότι πίσω από το οργανωμένο σχέδιο είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος;

Φιλιππίδης: Δεν έχω να προσθέσω κάτι περαιτέρω.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.