Πέτρος Φιλιππίδης: Λιποθύμησε στην δίκη – «Θα ηρεμήσω» τα πρώτα λόγια του
Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσερχόμενος στο δικαστήριο, δεν τοποθετήθηκε για την κατάθεση του Παύλου Χαϊκάλη

Ένα ακόμη λιποθυμικό επεισόδιο είχε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο. Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνθηκε αδιαθεσία και βγήκε από την αίθουσα του δικαστηρίου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αμέσως στο πλευρό του έτρεξε η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. Εκείνος μάλιστα φέρεται να της είπε: «Θα ηρεμήσω». Αυτή δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο Πέτρος Φιλιππίδης αισθάνεται αδιαθεσία.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, πάντως, προσερχόμενος στο δικαστήριο, δεν τοποθετήθηκε για την κατάθεση του Παύλου Χαϊκάλη. Ο φίλος του κατηγορούμενου με τη σειρά του, πριν την κατάθεσή του, είπε στους δημοσιογράφους: «Καμία δήλωση».
Σχετικά Άρθρα
31/07/2025 - 16:24
31/07/2025 - 16:20
31/07/2025 - 16:02
Δείτε επίσης