Περιστέρι: Βίντεο από τη συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και της Λάρισας

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν προχθές το βράδυ στο Περιστέρι μετά τον αγώνα Ατρομήτου – ΑΕΛ, με βίντεο να αποκαλύπτει επεισόδιο οπαδικής βίας που σημειώθηκε κατά την επιστροφή των φιλάθλων.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου και εμπλέκει οπαδούς της ΑΕΛ και του Παναθηναϊκού, με την κατάσταση να εκτροχιάζεται για αρκετή ώρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν περίπου δέκα οχήματα με Λαρισαίους οπαδούς πέρασαν μπροστά από τον σύνδεσμο των «πρασίνων» West Block. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, αντιλαμβανόμενοι την παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΛ, συγκεντρώθηκαν στην οδό Λένορμαν, δημιουργώντας μια ομάδα περίπου 25 ατόμων, οπλισμένων με καδρόνια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά των τριών οχημάτων της ΑΕΛ προκάλεσε συγκρούσεις, με τους θεσσαλούς φιλάθλους να αμύνονται χρησιμοποιώντας ζώνες και ό,τι άλλο έβρισκαν. Η σύγκρουση διήρκεσε αρκετά λεπτά, προκαλώντας σκηνές χάους στον δρόμο.
Ένας μάρτυρας που κατέγραψε ζωντανά μέρος του επεισοδίου περιέγραψε πώς οι δράστες σταματούσαν τα οχήματα στη μέση του δρόμου και προκαλούσαν φθορές, δίνοντας μια ζωντανή εικόνα της έντασης. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από ειδοποίηση περαστικών, αποσοβώντας τα χειρότερα. Οι εμπλεκόμενοι διέφυγαν, ενώ ορισμένοι οπαδοί της ΑΕΛ οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Ωστόσο, αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καθώς δεν υπήρχε ένδειξη συμμετοχής τους στην επίθεση. Το περιστατικό υπογραμμίζει την ανάγκη για αυξημένα μέτρα ασφαλείας κατά τη διάρκεια και μετά από αγώνες, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια επεισόδια βίας.
Σχετικά Άρθρα
01/10/2025 - 10:20
Δείτε επίσης