Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Στο Ανθρωποκτονιών κατέθεσε η Χριστίνα Τσάκωνα για τον θάνατο της Μαλένας

Μοιραστείτε το

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που χειρίζεται την υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, από την Πάτρα, κατέθεσε το πρωί της Παρασκευής η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα.

Η ιατροδικαστής μπήκε στη ΓΑΔΑ εντελώς… αόρατα, κατέθεσε για τον θάνατο της Μαλένας και αποχώρησε χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δημοσιογράφους. Η Μαλένα ήταν το δεύτερο σε ηλικία κοριτσάκι της οικογένειας, που κατέληξε πρώτο στη σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” στον ΑΝΤ1, η κ. Τσάκωνα δεν άλλαξε την αιτία θανάτου της Μαλένας. Δηλαδή επιμένει ότι ο θάνατος του παιδιού επήλθε από ηπατική ανεπάρκεια.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, δεν άλλαξε τίποτα δεδομένου ότι δεν υπάρχουν νέα στοιχεία. Τόνισε μόνο ότι λόγω των δύο μεταγενέστερων θανάτων πρέπει να διερευνηθεί εκ νέου ο θάνατος της Μαλένας, φέρεται να ανέφερε.

Το pelop.gr παραθέτει μία επισήμανση από ιατροδικαστικούς κύκλους ότι: “εκλήθη η κ. Τσάκωνα από το Ανθρωποκτονιών να δώσει κατάθεση, φυσιολογικά γνωρίζοντας το αποτέλεσμα της επαναξιολόγησης των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων της Μαλένας. Υπ’ αυτή την έννοια θα έλεγε κανείς ότι το Ανθρωποκτονιών διευκόλυνε την τήρηση του συναδελφικού ‘φερ πλαίυ’ ανάμεσα στην κ. Τσάκωνα και τους κ. Καρακούνη και Καλόγρηα, που έχουν ολοκληρώσει την επαναξιολόγησή τους για την Μαλένα”.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.