Πάτρα: Προκαταρκτική έρευνα για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε για τις συνθήκες θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η οικογένεια των τριών κοριτσιών ζούσε στο ισόγειο ενώ η γυναίκα στον δεύτερο όροφο. Ο θάνατός της 69χρονης τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια, όμως μια σειρά από μαρτυρίες έχουν δώσει νέα τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το OPEN, έχει δοθεί εντολή τα ιατρικά αρχεία που αφορούν στον θάνατό της να συγκεντρωθούν και να παραδοθούν της Αρχές. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, εφόσον απαιτηθεί, να ζητηθεί η εκταφή της με δεδομένο ότι δεν είχε πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση, καθώς απεβίωσε μέσα στο νοσοκομείο.

Συγγενής της, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” τόνισε: «Είχε πάει από την αρχή το μυαλό μας ότι μπορεί να μην ήταν τυχαίος ο θάνατός της. Όταν βγήκε στην τηλεόραση ότι το σπίτι που νοίκιαζε το ζευγάρι ήταν της θείας μου, κάπως πήγε το μυαλό μας».

Η συγγενής της γυναίκας είπε ότι δεν επισκεπτόταν τον τόπο καταγωγής της. «Δεν ήθελε να έχει σχέσεις». Η ίδια σημειώνει ότι η πλευρά της σπιτονοικοκυράς θα κινηθεί νομικά. «Παρακολουθώ να δω τι θα γίνει και θα καλέσω τον δικηγόρο για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή