Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Πάτρα: Η ώρα της αλήθειας για Μαλένα και Ιριδα – Το πόρισμα ρίχνει φως στις συνθήκες θανάτου

Μοιραστείτε το

Φως στις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ιριδας, των δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα, αναμένεται να ρίξει το πόρισμα που θα καταθέσει στον εισαγγελέα ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκος Καρακούκης.

Το πόρισμα σε συνδυασμό με τις καταθέσεις αναμένεται να βάλει τέλος στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά και δεν αποκλείεται να φέρει επιπρόσθετες διώξεις, μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα βασίζεται στις εξετάσεις που έγιναν εκ νέου μία προς μία και όχι απλά «διαβάζοντας» τα ευρήματα που ήδη υπήρχαν. Ουσιαστικά πρόκειται για μια αδιαμφισβήτητη διαδικασία όπου συνεκτιμήθηκαν τα τραύματα στο στόμα της Ιριδας, ενώ παράλληλα περιγράφεται και ένας ολόκληρος μηχανισμός θανάτου των δύο παιδιών με πάρα πολλά κοινά στοιχεία. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε κατά γράμμα και βήμα – βήμα, ώστε να μην υπάρχει καμία δυνατότητα να ζητηθεί όποιος μελλοντικός επανέλεγχος.

«Το πόρισμα έχει μια αιτία θανάτου αδιαμφισβήτητη που υπερκεράζει όχι απλά όποια προηγούμενη αιτία, αλλά παραμένει η ακλόνητη αιτία θανάτου για τα δύο πρώτα παιδιά και σταματά την παραφιλολογία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων στον Alpha. Τόνισε δε ότι όλα τα ευρήματα, ειδικά για την Ίριδα, δείχνουν ασφυκτικό θάνατο. «Και στη Μαλένα όμως με όλους τους επανελέγχους οδηγούμαστε στο ίδιο μοτίβο θανάτου», διευκρίνισε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.