Πάτρα: “Αυτά περιέχει το τάμπλετ της Τζωρτζίνας” – Τι λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μοιραστείτε το
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το θρίλερ το Πάτρας, ενώ στο μικροσκόπιο αναμένεται να μπει το τάμπλετ το οποίο είχε θαφτεί μαζί με την μικρή Τζωρτζίνα.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι στο τάμπλετ υπάρχουν μόνο παιδικές εκπομπές που έβλεπε η 9χρονη. “Το τάμπλετ είναι η ηλεκτρονική συσκευή που άνηκε στο παιδάκι. Η ίδια μου απάντησε ότι περιλαμβάνει μόνο παιδικές εκπομπές και κινούμενα σχέδια, που παρακολουθούσε το παιδί για ψυχαγωγικούς λόγους” ανέφερε ο συνήγορός της Όθων Παπαδόπουλος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μεταφέροντας τι του είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με αυτό το θέμα.
“Για το θέμα της σπιτονοκοικυράς έκανα ένα ερώτημα και η απάντηση που πήρα ήταν ότι είναι έξω από την πραγμτικότητα, είναι υπερβολές, δεν ασχολείται καν” σημείωσε.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.