Πανελλαδικές: Πρώτος των πρώτων στη Λέσβο ο Γιάννης Λάλος
Με εξαιρετική επίδοση και συνολικό βαθμό 19,3, ο Γιάννης Λάλος από το Πρότυπο ΓΕΛ Μυτιλήνης αναδείχθηκε φέτος πρώτος των πρώτων στη Λέσβο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, πετυχαίνοντας τον μεγάλο του στόχο, την εισαγωγή στην Ιατρική Σχολή. Συγκεκριμένα ο Γιάννης έγραψε στην Έκθεση 18.3, στη Βιολογία 19.8, στη Φυσική 19.6 και στη Χημεία 19.6.
Μιλώντας για την επιτυχία του, ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά και τη συγκίνησή του. «Χάρηκα που πέρασα στην Ιατρική, που ήταν η σχολή επιλογής μου», δήλωσε, επιβεβαιώνοντας ότι η συγκεκριμένη σχολή αποτελούσε διαχρονικά τον βασικό του στόχο.
Σε ερώτηση για το τι τον οδήγησε στην επιλογή της Ιατρικής, ο Γιάννης απάντησε πως πάντοτε τον γοήτευε η συγκεκριμένη επιστήμη. «Είναι ωραίο να βοηθάς τους ανθρώπους και από μικρός μου άρεσε αυτή η επιστήμη. Τα φροντιστήρια ήταν αρκετές ώρες και χρειάστηκε περισσότερο διάβασμα, όμως στον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθούσα να βγαίνω έξω με τους φίλους μου», σημείωσε.
Με την αγωνία των εξετάσεων πλέον να ανήκει στο παρελθόν και το όνειρο της Ιατρικής να γίνεται πραγματικότητα, ο Γιάννης κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία. Όσο για τα σχέδιά του για το καλοκαίρι, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Επιβάλλεται λίγη ξεκούραση».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης