Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Παναγιώτης Τζένος: Βαθιά οδύνη και θλίψη στην κηδεία του δημοσιογράφου – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μοιραστείτε το

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα, στην Πάτρα, η εξόδιος ακολουθία του Παναγιώτη Τζένου, δημοσιογράφου και γενικού διευθυντή μέσων του ομίλου των «Παραπολιτικών», που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Πατρών, Χρυσόστομος, ο οποίος απηύθυνε λόγια παρηγορίας προς τη σύζυγο και τον γιο του εκλιπόντα, ενώ επικήδειους εκφώνησαν ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος και ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουρτάκης.

Επίσης, παρέστησαν πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων, οι υφυπουργοί Ανδρέας Κατσανιώτης, Δόμνα Μιχαηλίδου και Σοφία Ζαχαράκη, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης κ.ά., ενώ είχαν σταλεί δεκάδες στεφάνια. Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της κοινότητας Κέρτεζη των Καλαβρύτων.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Αρ. λογαριασμού:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR3201103640000036455809008
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.