Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Οπαδική βία: Λουκέτο στα γήπεδα – Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter

Μοιραστείτε το

Εντονες είναι οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, για διεξαγωγή των αναμετρήσεων στη Super League, χωρίς θεατές, το επόμενο δίμηνο και συγκεκριμένα έως τις 12 Φεβρουαρίου.

Η απόφαση της κυβέρνηση για λουκέτο διαρκείας στα γήπεδα της πρώτης ποδοσφαιρικής κατηγορίας της χώρας προκάλεσαν ερωτήματα και ειρωνικές αναρτήσεις, με βασικό επιχείρημα ότι τα επεισόδια, κατά τα οποία σημειώθηκε ο τραυματισμός του 31χρονου αστυνομικού, έγιναν έξω από κλειστό γήπεδο, όπου παίζονταν αγώνας βόλεϊ.

«Εν των μεταξύ λέει κεκλεισμένων των θυρών για 2 μήνες σε όλους τους αγώνες τις Super League 1 και οι άλλοι σε λίγο θα δίνουν συναντήσεις και θα πλακώνονται-μαχαιρώνονται και σε αγώνες Κέρλινγκ», γράφει ένας χρήστης στο Twitter.

Super League: Οι αντιδράσεις στο Twitter

«Με 2 λόγια τα μέτρα της κυβέρνησης: Πέφτει ξύλο έξω από ένα δημοτικό. Τι να κάνουμε; Το βρήκα! Τηλεδιάσκεψη για 2 μήνες σε όλα τα μαθήματα κατεύθυνσης της Γ’ Λυκείου», τονίζει άλλος χρήστης του Twitter.

«Χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, υπάρχει κάποιος που κατάλαβε γιατί θα γίνουν οι αγώνες της Super League κεκλεισμένων; Ποια είναι η λογική της απόφασης;», αναρωτιέται χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

«Γιατί να κλείσει τα γήπεδα; Δηλαδή μετά από μια (ληστεία τράπεζας πχ) , θα κλείνουν όλες οι τράπεζες για 2 μήνες; Νομίζουν ότι κάνοντας κακό στις ομάδες και τους οπαδούς θα σταματήσει η βία έξω από τα γήπεδα;», γράφει κάποιος άλλος χρήστης στο Twitter.

Σε ακόμη μία εμπνευσμένη ανάρτηση, τονίζεται: «Λογικά από Φλεβάρη στα γήπεδα της Super League θα κυριαρχεί το savoir vivre και θα υπάρχουν εικόνες “φιλιούνται αγκαλιάζονται”».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.