Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο εφιάλτης που βίωνε η 35χρονη από το Καμερούν στα χέρια του υπαρχιφύλακα – Οι απειλές και η απόπειρα αυτοκτονίας

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι, κατά το παρελθόν, ο 40χρονος την είχε βιάσει κατ’ εξακολούθηση παρά φύση - Γλίτωσε τον τελευταίο βιασμό απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει

Μοιραστείτε το

Έναν απερίγραπτο εφιάλτη βίωνε καθημερινά μία νεαρή κοπέλα από το Καμερούν στα χέρια ενός υπαρχιφύλακα της διεύθυνσης περιπολιών ο οποίος συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, ο 40χρονος αστυνομικός αρχικά παρουσιάστηκε στην κοπέλα σαν άγγελος μα σύντομα μεταμορφώθηκε σε δαίμονας δείχνοντας το αληθινό του πρόσωπο.

Πώς την προσέγγισε και την έπεισε να μείνει μαζί του

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου 3 χρόνια κατά τη διάρκεια των περιπολιών που έκανε ο αστυνομικός στην Αθήνα. Την γυναίκα την γνώρισε έξω από ένα ξενοδοχείο κάπου στη Χαλκοκονδύλη στο οποίο εκδιδόταν.

Αρχικά την προσέγγισε με καλοσύνη, την διαβεβαίωσε ότι επειδή είναι αστυνομικός δεν έχει να φοβάται τίποτα και την έπεισε να μείνει στο σπίτι του. Έτσι και έγινε. Η κοπέλα έμεινε μαζί του, ενώ ο ίδιος άρχισε να εκτελεί και καθήκοντα «μεταφορέα» πηγαίνοντας την στα ραντεβού της.

Όσο οι μέρες περνούσαν όμως, ο 40χρονος γινόταν όλο και πιο απαιτητικός αλλά και επιθετικός, μέχρι που, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, έφθασε στο σημείο να την χτυπά και να την απειλεί πως αν δεν υπακούσει στις υποδείξεις του θα απελαθεί ή θα μπει σε κίνδυνο η ζωή της.

«Στην αρχή της έλεγε να μην ανησυχεί για τίποτα. Ότι θα την προστατεύει επειδή είναι αστυνομικός και ότι δεν μπορεί να την πειράξει κανείς. Της είχε υποσχεθεί και ότι θα την παντρευτεί. Στη συνέχεια όμως, όπως κατήγγειλε, άρχισε να της ζητά τα χρήματα που έβγαζε και να την απειλεί ότι αν δεν του τα δώσει θα την σκοτώσει ή θα την απελάσει. Το θύμα είχε κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο και την απειλούσε ότι η διαδικασία θα διακοπεί» εξήγησαν καλά ενημερωμένες πηγές.

Γλίτωσε τον τελευταίο βιασμό απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει

Παράλληλα, κατά την περιγραφή του δράματος που βίωνε, η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως, κατά το παρελθόν, ο 40χρονος την είχε βιάσει κατ’ εξακολούθηση παρά φύση (όχι σε πρόσφατο χρόνο), ενώ πρόσθεσε πως τη στιγμή που κάνει την καταγγελία δεν φέρει πρόσφατους μώλωπες ή σημάδια.

Τέλος, αποκάλυψε πως όταν έλαβε χώρα η τελευταία απόπειρα βιασμού της από τον αστυνομικό, κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του απειλώντας ότι θα πηδήξει από τον 3ο όροφο του σπιτιού που έμεναν με αποτέλεσμα ο 40χρονος να υπαναχωρήσει.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.