Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νοσοκομείο Ρόδου: Γάτες, τρωκτικά και περιστέρια σε θαλάμους ασθενών και κοινόχρηστους χώρους

Μοιραστείτε το

Αποκαλύψεις για τρομερά προβλήματα στο Νοσοκομείο Ρόδου έκανε το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Χάρης Μπαρός, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά τμήματα του νοσοκομείου. Στην εκπομπή αποκαλύφθηκαν έγγραφα που έχουν φτάσει στο εσωτερικό του νοσοκομείου της Ρόδου από διάφορους τομεάρχες και επικεφαλής των εκάστοτε τμημάτων.

Είναι αναφορές προς τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ρόδου, από πέρυσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με το πρώτο έγγραφο, γίνεται λόγος για την απομάκρυνση γατών, οι οποίες κυκλοφορούν ελεύθερα στους διάφορους χώρους, και στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Λόγος γίνεται και για αντιμετώπιση περιστεριών με ημερομηνία 14/4/22, περιστέρια τα οποία όχι μόνο στέκονται στα παράθυρα, αλλά μπαίνουν μέσα στο νοσοκομείο και στους χώρους νοσηλείας των ασθενών.

Στην συνέχεια έγγραφο–αίτηση αφορά στην απομάκρυνση λυμάτων από τον εξωτερικό χώρο της αποστείρωσης. Συγκεκριμένα, εισερχόνταν από μία πόρτα με αποτέλεσμα να υπάρχει παντού δυσοσμία.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.