Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νοσοκομείο Ρίου: Διασωληνώθηκε ο ασθενής που έβαλε φωτιά με τσιγάρο στο στρώμα του (φωτογραφίες)

Μοιραστείτε το

Σοβαρό έγκαυμα στον θώρακα έχει υποστεί ο ασθενής που έβαλε φωτιά με τσιγάρο στο στρώμα του, το πρωί της Τετάρτης, στην ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με τo thebest.gr,  ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Δημήτρης Μπάκος αναφέρει πως «είχαμε έναν απομονωμένο ασθενή με σηπτικό κάταγμα ο οποίος λάμβανε ισχυρή αντιβίωση, σε μονόκλινο δωμάτιο στην ορθοπεδική. Φαίνεται ότι προσπάθησε να ανάψει κάποιο τσιγάρο ενώ είχε στη μύτη κι ένα μικρό ρινικό οξυγόνο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα υπήρξε επέμβαση από νοσηλευτές που με πυροσβεστήρες έσβησαν αμέσως τη φωτιά, μέσα σε 20-30 δευτερόλεπτα. Καλέσαμε και την πυροσβεστική όμως η φωτιά έσβησε πριν φτάσει.

Ο ασθενής δεν είχε συνοδό μαζί του ενώ ο θάλαμος ήταν απέναντι από τους νοσηλευτές που κατάλαβαν άμεσα τι συνέβαινε.

Ο ασθενής έχει σοβαρό έγκαυμα στον θώρακα κι έχει διασωληνωθεί προληπτικά και, παράλληλα, θα δούμε με τους πλαστικούς χειρουργούς τι θα γίνει με το έγκαυμα».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το tempo24.news έγινε χρήση πυροσβεστήρα για να αντιμετωπιστεί η φωτιά ενώ καμμένο είναι και το στρώμα από το κρεβάτι του.

Δείτε τις φωτογραφίες

rio-nosokomeio1
rio-nosokomeio2
rio-nosokomeio3
rio-nosokomeio4

 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ πρόκειται για ασθενή που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν στην ορθοπεδική κλινική που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.