Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες ανηλίκων για τον αρχαιοφύλακα που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Μαθητής γυμνασίου αποκάλυψε στον πατέρα του την εμπειρία με τον αρχαιοφύλακα, όταν έμαθε ότι υπάρχει καταγγελία εις βάρος του – Ο αρχαιοφύλακας έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων

Μοιραστείτε το

Αντιμέτωπος με νέες καταγγελίες για ασέλγεια φέρεται ότι βρίσκεται ο 50χρονος φύλακας μουσείου στη Νίσυρο, που κατηγορείται ότι έδειξε πορνογραφικό υλικό σε 10χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου, μια εκ των καταγγελιών αφορά σε 15χρονο μαθητή Γυμνασίου και έγινε από τον πατέρα του μαθητή.

Ειδικότερα, ο πατέρας κατήγγειλε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του μαζί με άλλους συμμαθητές του πήγαν στο μουσείο. Ο 50χρονος φέρεται να τους οδήγησε σε ξενώνα όπου διέμενε και τους παρουσίασε πορνογραφικό υλικό προχωρώντας παράλληλα και σε «επεξηγήσεις», όπως είπε χαρακτηριστικά, ο πατέρας του 15χρονου.

Το συμβάν έγινε νωρίτερα μέσα στο 2024, όμως ο μαθητής το αποκάλυψε στον πατέρα του αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας για ασέλγεια σε βάρος του 10χρονου την προηγούμενη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Πάντως χθες, ο φύλακας υποστήριξε ότι η καταγγελία εις βάρος του είναι παγίδα.

Εις βάρος του έχει διαταχθεί ΕΔΕ, ενώ έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων, με απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.