Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νέος Κόσμος: Εμπλοκή με το διπλό φονικό του Κορυδαλλού εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Μοιραστείτε το

Άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) κλήθηκαν στο Νέο Κόσμο, καθώς στο κλεμμένο όχημα με το βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε και μία χειροβομβίδα.

Συνολικά βρέθηκαν δύο Καλάσνικοφ, τρία πιστόλια, δύο αλεξίσφαιρα, μία χειροβομβίδα και σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, το όχημα που είχε κλαπεί τον περασμένο Ιανουάριο από τη Νίκαια έφερε πλαστές πινακίδες και αυτός ήταν ο λόγος που τράβηξε την προσοχή των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών που θα προσπαθήσει να εξακριβώσει πόσο καιρό ήταν το όχημα σταθμευμένο στην οδό Φανοσθένους. Επίσης, θα εξακριβωθεί εάν είχε χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια πριν εγκαταλειφθεί από τους δράστες. Το γεγονός ότι έφερε πλαστές πινακίδες κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι κακοποιοί είτε το χρησιμοποίησαν είτε σκόπευαν να το χρησιμοποιήσουν σε κάποια επίθεσή τους.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αλλά και η Αντιτρομοκρατική, καθώς ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι το συγκεκριμένο όχημα να συνδέεται με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό που έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Μάλιστα για αυτόν τον λόγο έχει δοθεί προτεραιότητα να προχωρήσουν άμεσα οι βαλλιστικές των δύο καλάσνικοφ.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.