Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Νέα στάση εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα – Πώς θα κινηθούν

Κύριο ζητούμενο των απεργών είναι οι ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές

Μοιραστείτε το

Οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων σε λεωφορεία και τρόλεϊ, συνεχίζονται και σήμερα, για πέμπτη ημέρα, καθώς έχει προκηρυχθεί νέα στάση εργασίας από τις 11 το πρωί ως και τις 4 το απόγευμα. Κύριο ζητούμενο των απεργών είναι οι ασφαλείς και ποιοτικές δημόσιες μαζικές μεταφορές.

 

Σήμερα, Παρασκευή 7 Απριλίου, τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 10:00 ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00. Κανονικά θα κινούνται τα λεωφορεία στις γραμμές, οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ, καθώς και τα υπόλοιπα μέσα.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους. Στη σχετική ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρεται: «Απαιτούμε, συγκοινωνίες ασφαλείς, σύγχρονες, ποιοτικές, με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Απαιτούμε να τηρηθούν οι δεσμεύσεις της διοίκησης και της κυβέρνησης όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους».

Η Ενωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε ανακοίνωσή της ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και νομοθετικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.