Νέα Χαλκηδόνα: «Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της» λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή

Χτυπημένη στο πρόσωπο και μελανιασμένη αντίκρισε την 48χρονη Σύρια η σπιτονοικοκυρά της στη διπλοκατοικία επί της οδού Περικλέους, στη Νέα Χαλκηδόνα, η οποία μπήκε στο υπόγειο διαμέρισμα μαζί με τον γιο της που την αναζητούσε επί ώρες. Ενώ οι έρευνες της ΕΛΑΣ συνεχίζονται, γειτόνισσα της 48χρονης είπε πως δεν ακούστηκε τίποτα από το σπίτι και θεωρεί ότι όποιος μπήκε ήταν γνωστός της γυναίκας.

«Το παραμικρό που θα συνέβαινε την νύχτα, εμείς θα το ακούγαμε. Εμείς δεν ακούσαμε ούτε το σκυλί της να γαβγίζει, με το παραμικρό γάβγιζε. Άρα σημαίνει όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν άνθρωπος που τον ήξερε η κοπέλα. Δεν είναι δυνατόν να μην τον ήξερε. Γι αυτό και δεν ακούσαμε τίποτα, δεν ακούσαμε και το σκυλί. Για εμάς είναι σίγουρο ότι κάτι άλλο έχει συμβεί και δεν ήταν ληστεία», είπε γειτόνισσα στον ΑΝΤ1.

Η 48χρονη «ήταν ένα χρόνο στο υπόγειο που είχε νοικιάσει. Ζούσε μόνη της, έχει οικογένεια με 3 παιδιά. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Πολύ σεβαστική και καλή κοπέλα. Γελαστή… Γενικώς από τότε που ήρθε δεν είχαμε κανένα θέμα στο οίκημα και ξαφνικά μάθαμε εχθές ότι έγινε αυτό το κακό».

Σε ερώτηση για το αν άκουσε κάτι, απάντησε όχι. «Εγώ την είχα δει την προηγούμενη ημέρα, είχαμε συναντηθεί το απόγευμα και ξέρω ότι μετά πάει δουλειά και γυρίζει βράδυ», συμπλήρωσε.

«Την επόμενη ημέρα την έψαχνε ο γιος της. Το παιδί προσπαθούσε να μπει στο σπίτι. Ειδοποίησε την νοικοκυρά που νοικιάζει το υπόγειο και πήγαν μαζί, έσπασαν νομίζω την πόρτα και έτσι την βρήκανε», είπε.

Η γειτόνισσα είπε πως δεν γνώριζε τον σύντροφο της 48χρονης, «κάποια στιγμή είχα δει ένα μηχανάκι που ερχόταν και έμαθα ότι ήταν κάποιος που την επισκεπτόταν. Δεν ξέρω τίποτα άλλο».

«Μάθαμε ότι το σπίτι ήταν σε κακό χάλι, ακατάστατο, όλα κάτω, από την εικόνα της κοπέλας που εμείς ξέραμε, δεν ήταν έτσι. Ήταν νοικοκυρά. Όλη αυτή η εικόνα που μάθαμε για το σπίτι, σίγουρα ήταν για εμάς σκηνοθετημένο», ανέφερε.

«Κανείς μας δεν ήξερε τον σύντροφο που είχε»

Ο πρώην σύζυγος της 48χρονης, μιλώντας στο protothema.gr είπε πώς έμαθε, χθες, από τον μεγάλο του γιο, τα τραγικά νέα και αναφέρει πως τα παιδιά του θύματος είναι σε κατάσταση σοκ ενώ ο ίδιος δε γνώριζε λεπτομέρειες για τον πρώην σύντροφο της 48χρονης, ο οποίος αναζητείται για κατάθεση από την Αστυνομία.

«Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εμένα με πήρε ο γιος μου και μου το είπε. Από τότε ό,τι μάθατε εσείς έχω μάθει και εγώ. Έχω κάνει τρία παιδιά με αυτή τη γυναίκα. Χωρίσαμε όπως χωρίζουν αρκετά ζευγάρια, ούτε οι πρώτοι είμαστε ούτε οι τελευταίοι, αλλά αυτό που συνέβη είναι τραγικό. Τα παιδιά μέχρι τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει γίνει. Τον σύντροφο που είχε εγώ δεν τον ήξερα. Ούτε τα παιδιά μου είχαν πει κάτι για αυτόν», είπε ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

«Την πίεζε να τα ξαναβρούν»

Από την πλευρά της η σπιτονοικοκυρά του θύματος μίλησε και για τον πρώην σύντροφο της 48χρονης περιγράφοντάς τον ως ένα πιεστικό άνδρα ο οποίος την εκβίαζε και την κυνηγούσε με σκοπό να τα ξαναβρούν.

«Ήρθε το παιδί στη 1 το μεσημέρι, και με ρωτούσε αν είδα τη μαμά του. Δεν την είδα. Προσπάθησε να πάρει τηλέφωνο, δεν μπορούσε να τη βρει. Το απόγευμα, αργά, περίπου στις 6, χτυπά η πόρτα μου παρά πολύ δυνατά. Του λέω “τι έγινε παιδί μου;” και μου λέει “η μαμά αυτοκτόνησε και το σπίτι είναι άνω-κάτω”. Κατέβηκα κάτω με το παιδί και την βρήκα την κοπέλα παγωμένη, τα χείλη της πρησμένα και ένα χτύπημα στο μάγουλο. Τι έγινε δεν ξέρω. Πρέπει να πάλεψε αυτή πριν τη σκοτώσει. Στο σπίτι ήταν όλα κατεβασμένα κάτω, ρούχα, ντουλάπες, συρτάρια, όλα ήταν Ανάστα ο Κύριος», είπε.

«Είχε ένα δεσμό αλλά είχαν χωρίσει και αυτός την κυνηγούσε. Πήγαινε το κορίτσι στη δουλειά και όταν σχολούσε τον έβρισκε εδώ. Την παρακαλούσε να τα ξαναβρούν και η κοπέλα δεν ήθελε. Την πίεζε να τα ξαναβρούν. Από την αρχή που τον είδα δεν μου άρεσε αυτός. Της έλεγα να προσέχει», περιέγραψε.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή