Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα μαζί με την ηλικιωμένη νταντά της στην Κηφισίας – Δείτε καρέ καρέ την στιγμή του τροχαίου ατυχήματος – Συνελήφθη ο μοτοσικλετιστής

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται το τρίχρονο κοριτσάκι που το πρωί παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με τη νταντά του, ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν κάθετα την Λ. Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου.

Μοιραστείτε το

Το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ η 70χρονη νταντά του Γεωργιανής καταγωγής βρίσκεται στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kontranews.gr, το κοριτσάκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ενώ η 70χρονη νταντά του Γεωργιανής καταγωγής βρίσκεται στον Ευαγγελισμό.

Ο οδηγός της μηχανής ήταν ένας 35χρονος ο οποίος δουλεύει σε εταιρία courier.

Στη σύλληψη του οδηγού μηχανής, ο οποίος παρέσυρε την 3χρονη και την ηλικιωμένη που το συνόδευε το πρωί της Πέμπτης, 1η Ιουνίου στη Λεωφόρο Κηφισίας, προχώρησε η αστυνομία. Ο οδηγός αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ο δικυκλιστής κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα στην μεσαία λωρίδα της λεωφόρου Κηφισίας. Εκεινη την στιγμή η νταντά επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο μαζί με το τρίχρονο κοριτσάκι από σημείο που δεν υπήρχε διάβαση ή σηματοδότηση.

Αποτέλεσμα της κίνησης της 70χρονης ήταν ο courier να πέσει πάνω τους και να τους τραυματίζοντάς τους, ενώ ο ίδιος σύρθηκε για αρκετά μέτρα στην αριστερή λωρίδα του οδοστρώματος.

 

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος η κυκλοφορία διεξάγονταν για αρκετή ώρα μόνο από τη δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Κηφισίας. Παρ’ όλα αυτά, στις 10:30 περίπου το πρωί η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, αλλά κατά μήκος της Λ. Κηφισιάς συνέχισε να καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

Δείτε καρέ καρέ την στιγμή που ο 35χρονος παρέσυρε την ηλικιωμένη και το 3χρονο κοριτσάκι

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.