Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μεσολόγγι: «Το παιδί μου» – Η σπαρακτική κραυγή της μητέρας του 31χρονου Μπάμπη όταν έμαθε ότι βρέθηκε η σορός του

Η σορός του 31χρονου εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο

Μοιραστείτε το

Με μια κραυγή αντέδρασε, το απόγευμα της Δευτέρας (22/01), η μητέρα του 31χρονου Μπάμπη όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε η σορός του γιου της στο Μεσολόγγι, στον Κάμπο Ευηνοχωρίου.

Η μητέρα του 31χρονου έμαθε την τραγική είδηση ενώ ήταν απευθείας σύνδεση σε εξέλιξη με την εκπομπή «Live News» και αναφώνησε τρεις λέξεις: «Το παιδί μου!».

Οι φίλοι και οι συγγενείς του 31χρονου Μπάμπη βρίσκονται έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Μεσολογγίου, όπου συνεχίζεται η μαραθώνια απολογία του 50χρονου κρεοπώλη.

Ο χάρτης όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη

Επισημαίνεται ότι στη βαλτώδη περιοχή της «Ευαγγελίστριας» είναι κοντά στο Παρατηρητήριο της Κλείσοβας. Επισημαίνεται ότι η Κλείσοβα είναι νησίδα στον Πατραϊκό Κόλπο και απέχει περίπου 2 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μεσολογγίου και έχει περιφέρεια περίπου 300 βημάτων, ενώ υπάγεται στον Δήμο Μεσολογγίου.

Ακόμα, το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη, βρίσκεται εντός του τμήματος της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, που φέρει το ίδιο όνομα, δηλαδή Λιμνοθάλασσα Κλείσοβας. Με το ίδιο όνομα μέσα στη λιμνοθάλασσα υπάρχει και ιχθυοτροφείο με επιφάνεια γύρω στα 18.000 στρέμματα.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.