Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Μεσολόγγι- Εξαφάνιση 31χρονου: Ελεύθερος αφέθηκε ο κρεοπώλης

Οι αστυνομικοί έχουν βρει αντιφάσεις στην κατάθεσή του και συνεχίζουν τις έρευνες

Μοιραστείτε το

Ελεύθερος αφέθηκε και πάλι ο κρεοπώλης ο οποίος κρατείτο ως ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την κράτησή του κι έτσι του επετράπη να αποχωρήσει. Ο ίδιος δεν θα πάει σπίτι του, καθώς δεν μπορεί να επιστρέψει στην οικία του, δεδομένων των συνθηκών στο χωριό.

Οι αστυνομικοί έχουν βρει αντιφάσεις στην κατάθεσή του και συνεχίζουν τις έρευνες. Tο στίγμα του κινητού του, θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στην εξέλιξη των ερευνών.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, που είχε προσαχθεί και επάνω βρέθηκε ένα μαχαίρι, αφέθηκε ελεύθερος νωρίς το μεσημέρι για την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής. Σημειώνεται ότι καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο λίγο αργότερα κλήθηκε εκ νέου στην Αστυνομία για να δώσει νέες εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση του 31χρονου φίλου που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο είχε επαφή -πριν εξαφανιστεί- ο 31χρονος.

Τα κενά στους ισχυρισμούς του κρεοπώλη

Ο 50χρονος κρεοπώλης πήρε στις 20:20 της περασμένης Πέμπτης τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ωστόσο, ο 50χρονος επέστρεψε στο σπίτι του μία ώρα μετά, στις 21:30, αν και η απόσταση έως εκεί είναι μόλις 7 λεπτά.

Για τον λόγο αυτό, το κενό της μιας ώρας, ο 50χρονος κρεοπώλης μπήκε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κενά και ασάφειες στα όσα έχει υποστηρίξει ο κρεοπώλης για το κρίσιμο χρονικό διάστημα, την ώρα της εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.